Mybanker.biz' persondatapolitik

Betingelserne er gældende fra den 22. juni 2009. 

 

"Abonnement" er en enkeltstående og/eller løbende serviceydelse, hvormed du via Mybanker.biz’ system har mulighed for at sætte din likvide kapital/overskudslikviditet i udbud blandt en række pengeinstitutter i en af dig på forhånd fastsat periode. 


Ved "Mybanker.biz" forstås Mybanker.dk A/S.

Hvem står bag Mybanker.biz/Kontakt

Mybanker.dk A/S
Folke Bernadottes Alle 5, 2.
2100 København Ø
CVR-nr. 30504496
Tlf: + 45 7020 7234
E-mail: info@mybanker.biz
Web: www.mybanker.biz

Kontaktoplysningerne fremgår også af "Kontakt" øverst på www.mybanker.biz.

Hvem ejer Mybanker.biz

Selskabet er et 100% ejet datterselskab af 


Mybanker Group A/S
Folke Bernadottes Alle 5, 2.
2100 København Ø
CVR-nr. 25273508
Tlf: + 45 7020 7232
E-mail: info@mybanker.dk
Web: www.mybanker.dk

Generelt 

Forhold vedrørende brug af Mybanker.biz og købsbetingelser for et abonnement på Mybanker.biz fremgår af Mybanker.biz’ forretningsbetingelser.


Læs venligst disse betingelser omhyggeligt. Når du køber abonnement på Mybanker.biz, anses du for at have læst og accepteret Mybanker.biz’ forretningsbetingelser og persondatapolitik. Du accepter dette, når abonnementet indgås. Du kan ikke bruge Mybanker.biz’ system og/eller de udbudte tjenester, hvis du ikke accepterer Mybanker.biz’ forretningsbetingelser og persondatapolitik.

Hvis du tegner et abonnement, så gælder Mybanker.biz persondatapolitik i abonnementsperioden, herunder for den periode, som du ønsker/accepterer, at en forespørgsel via Mybanker.biz’ system skal gælde for. Der kan dog ske en ændring heri i aftaleperioden, såfremt ændringerne ikke er til ugunst for dig, f.eks. ændring af Mybanker.biz’ telefonnr. Ved tegning af et nyt abonnement kan betingelserne således være ændret. De kan til enhver tid gældende betingelser findes på www.mybanker.biz.

Hvilke oplysninger bliver indsamlet

Behandling af dine personlige oplysninger er omfattet af og vil ske i overensstemmelse med persondataloven.

Når du bestiller et abonnement hos Mybanker.biz, registreres dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail, som du selv opgiver. Ligesom dit ønske om hvilket beløb, du vil sætte i udbud blandt pengeinstitutterne og løbetid herfor, også registreres.

Ethvert køb af et abonnement registreres på Mybanker.biz’ webhotel som en logfil med ip-nr. Denne logfil benyttes kun til generel statistik og gemmes i maksimalt et år. Mybanker.biz gemmer ikke oplysninger om dig i cookies på din PC’er. Dog registreres dit login til Mybanker.biz’ system i en cookie.

Cookies

En cookie er en lille fil, som en website lægger på brugerens harddisk. Filen identificerer specifikke informationer om tidligere besøg på websites. En cookie er ikke farlig for din PC'er. Det er ikke et program eller en virus, og kan derfor ikke udføre selvstændige operationer på din PC'er.

Sådan bruger Mybanker.biz cookies

Der benyttes cookies på www.mybanker.biz, som automatisk identificerer din browser til Mybanker.biz’ server, hver gang du benytter websitet. 


Mybanker.biz indsamler og analyserer enkelte informationer fra vores brugere ved at benytte cookies på websitet. Dette for at hjælpe os med at forbedre og udvikle den service, der tilbydes til vores brugere.

Mybanker.biz bruger cookies til at genkende gentagende besøg på vores website og til at lette Web-navigationen. Cookies gemmer brugerens lande- og sprogpræferencer og en tildelt vilkårlig session ID.

Informationen fra disse indsamlede cookies hjælper os med at finde det antal af nye og gentagende besøgende, samt gør det muligt for intern analyse af besøgte sider på vores website, så vi bedre forstår brugernes besøgsmønstre og ønsker. Mybanker.biz benytter disse informationer til fortsat at forbedre navigationen på vores website og de ydelser, vi tilbyder til vores brugere.

Kan jeg fravælge cookies på Mybanker.biz’ website?

De fleste browsere godkender automatisk cookies som standard, men du kan normalt nægte cookies eller selektivt godkende bestemte cookies ved justering af egenskaber i din browser. Hvis du afviser cookies, kan der imidlertid være nogle funktioner, som ikke vil være til rådighed for dig, og nogle sider på Mybanker.biz’ website vil måske ikke blive vist korrekt.

Hvad bliver dine data brugt til, og hvem har adgang til dem/samtykke
Når du køber et abonnement hos Mybanker.biz, bliver dine data udelukkende indsamlet med det formål at kunne levere dig den pågældende serviceydelse.

Hvis du tilmelder dig Mybanker.biz’ nyhedsmail, bliver din e-mail brugt til at sende dig lejlighedsvise nyhedsmails.

Det er kun betroede medarbejdere hos Mybanker.biz, som har adgang til dine personlige oplysninger. Dine personlige oplysninger bliver KUN videregivet til det pengeinstitut, hvis tilbud du har valgt at acceptere. Dette hvad enten du accepterer tilbuddet via Mybanker.biz’ system eller direkte til pengeinstituttet udenom Mybanker.biz’ system. Mybanker.biz kan også udveksle dine personlige oplysninger med et pengeinstitut, hvis du fortryder/undlader at gøre brug af et accepteret tilbud, ligesom Mybanker.biz får kendskab til, at du har accepteret et tilbud. Mybanker.biz kan også, hvis du beder os om det, udveksle dine personlige oplysninger med det pengeinstitut, du har accepteret et tilbud fra, hvis pengeinstituttet f.eks. har undladt at opfylde en aftale med dig. Mybanker.biz kan også bruge dine oplysninger for at kontrollere oplysninger om tvister og forebyggelse/opklaring af ulovlige aktiviteter. Mybanker.biz videresælger eller videregiver således IKKE personidentificerbare oplysninger om dig, med undtagelse af førnævnte situationer, hvor der sker videregivelse/udveksling af dine oplysninger.

Mybanker.biz kan kontakte dig for at følge op på accepterede eller ikke accepterede tilbud, herunder meddele dig, at et accepteret tilbud er udløbet, eller snart gør det.

Har du glemt dit kodeord til Mybanker.biz, kan du få et nyt tilsendt fra Mybanker.biz. Du kan rekvirere det på Mybanker.biz’ website, ved e-mail, telefax mv. Af sikkerhedshensyn sender Mybanker.biz et nyt kodeord til dig. Det nye kodeord bliver sendt til dig med e-mail (ukrypteret) til den e-mail-adresse, som du er registreret med i Mybanker.biz’ system.

For at kunne servicere dig, kan Mybanker.biz anvende alle dine oplysninger, herunder dine registrerede data i Mybanker.biz’ system, til at kunne besvare alle henvendelser fra dig, eller for at kunne opfylde en aftale med dig, herunder, men uden begrænsning, at kunne yde dig kundesupport, opklare eller forebygge ulovlige aktiviteter, håndhæve aftaler mellem Mybanker.biz og dig og kontrol af oplysninger.

Enhver henvendelse til dig fra Mybanker.biz kan ske via telefon, e-mail, SMS eller telefax.

Et samtykke om videregivelse/udveksling af dine oplysninger til/med et pengeinstitut, hvis tilbud du har accepteret, kan til enhver tid trækkes tilbage. Men gør du det, begrænser det Mybanker.biz’ muligheder for at kunne servicere dig, og du vil ikke kunne modtage tilbud fra et pengeinstitut, ligesom Mybanker.biz ikke kan opfylde indgåede aftaler med dig. Du skal blot meddele dette skriftligt eller med e-mail til Mybanker.biz. Kontaktdata fremgår af "Hvem står bag Mybanker.biz/Kontakt".

Dataansvarlig

Mybanker.biz er ansvarlig for indsamling og håndtering af data.

Opbevaring af data

De oplysninger, du giver om dit navn, adresse, telefon og e-mail, samt beløb du har sendt i udbud og perioden herfor, beror i Mybanker.biz system, så længe du har et abonnement. Det samme gør sig gældende, så længe du har valgt at gøre brug af et tilbud fra et af pengeinstitutterne på Mybanker.biz. Mybanker.biz har brug for oplysningerne som dokumentation, f.eks. indtil et abonnement er betalt og leveret, fortrydelsesfristen er udløbet, og protestfristen for kortbetalinger er udløbet. Alle dine oplysninger bliver gemt i 5 år efter abonnementets ophør af regnskabstekniske grunde.

Har du kun tilmeldt dig Mybanker.biz nyhedsmail, og afmelder du dig det, bliver din e-mail slettet straks.

Sådan får du adgang til dine personlige oplysninger, og hvordan kan du ændre og slette dem?
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Mybanker.biz har registreret om dig, skal du blot foretage login med dit kodeord på Mybanker.biz. Når du er logget ind, kan du selv rette i dine data, og du er selv ansvarlig for, at dine data er korrekte. Har du andre indsigelser, f.eks. hvis du ønsker data slettet, skal du henvende dig til Mybanker.biz.

Du har altid mulighed for indsigt i det registrerede, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
Kontaktdata fremgår af "Hvem står bag Mybanker.biz/Kontakt".

Kontakt Mybanker.biz - hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Mybanker.biz.
Kontaktdata fremgår af "Hvem står bag Mybanker.biz/Kontakt".

 

Samarbejdspartnere
 
Copyright © Mybanker.dk A/S, Folke Bernadottes Alle 5, 2., 2100 København Ø.
Tlf. +45 70 20 72 34, e-mail: info@mybanker.biz, CVR-nr. 30504496
Forretningsbetingelser   Persondatapolitik